• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Amazon Bae Drop Shipping Sonuçlarım

tahir

Member
Yeni Üye
Tepki
0
900 ürün 750 buybox 5400 trafik ama daha 4 sipariş alabildim 😀 ürünlerin hepsi ya bs ya 4 yıldız yada çok fazla feedback almış ürünler. nasipten öte yol yok demekki

fazilata

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Sabredin hocam bu işte herkes öyle bir dönem yaşıyor elbet açılır nasibinde varsa zaten olur

kaleli

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Arap emirliklerindeysen çok normal. Çünkü hacim epey düşük diğer pazar yerlerine göre

jemal

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Feedback Organik degil diğer pazar yerlerine ayit

tahir

Member
Yeni Üye
Tepki
0
evet aedeyim canadaya geçsem mi diye düşünmüyo değilim. yoksa burda bir kaç ay daha denesem mi

selim

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Kanada ilk 3 ay gelmeyecek buybox zaten 40 dolar ödeyeceksin ekstra. Arap emirliklerine biraz daha yönel sabret inşallah başarırsın

jemal

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Kanada da sipariş belli olmaz ben ilk siparişimi ilk 20 günde aldım 1 ay bile tamamlanmadan

fazilata

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Hocam bana kalırsa aede tecrübe kazanmalısınız. Aede satış hacmi çok düşük kanadaya göre ama gerçekten güzel tecrübeler ediniyosunuz

kk