• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Amazon depolarında ürünlerim kayboldu.

boluluhasan

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Amazon depolarına ilk kez ürünlerimi gönderdim ancak 6 haftadır hala stoklara girmesini bekliyorum. Ve en son kargo planındaki sayfaya bakladığımda şu bildirimi gördüm
“Shipment closed with discrepancies, No shipment problems found” yazıyor yani bir problem bulunmadı diyor. Kaç kere amazon destek ile görüştüm, ezbere yukarıdaki şeye göre bir sorun yok diyor ama ürünlerin benim envanterime stok girişi yapılmadı. Ne önerirsiniz, ne yapmalıyım?

alihanli

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Bizde de benzer bir sorun olmuştu, kaç kere aradıysam da case açtıysamda bu destek elemanları çok kıtlar, ezberden konuşuyor doğru düzgün incelemiyorlar bile. Size önerim asalak bir insana anlatır gibi oldukça detaylı bir case açın. Ürün sku ları, fnsku ları, shipment id, adeti vs her şeyi barındırsın bu mesaj. Anlamazlarsa yine başka case için yazın, illaki adamakıllı biri karşınıza çıkacak, yardımcı olacaktır.

upper

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Bazen ürünler depoya ulaştıktan sonra amazon kendi depoları arasında transfer de yapıyor olabilir, o sıra her şey karman çorman oluyor stoğa girmek çok gecikebiliyor hatta kaybolabiliyor. Sizin yapmanız gereken sürekli amazon destek ile iletişime geçip para iadenizi istemek.

manu

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Ürünleriniz kaybolmuşsa yapılacak tek şey reimbursement talep etmek yani ürünlerinizin satış fiyatından fba fee lerin çıkarılmasından kalan tutarı çarpı adet sayısını size geri ödemesi gerekiyor. Bunun için arkadaşların da dediği gibi işin peşinde düşüp amazondan kaybettiği ürünlere ait para iadesini almanızdır