Hoşgeldiniz E-ihracat Forum

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, soru sormak için konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir, sorularınız cevaplandığında bildirim alabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Amazon fiziksel adrese kod gönderme

melek.ardahanli

Member
Yeni Üye
Tepki
2
Merhaba, bugün Amazon'a kaydoldum ve yeni bir hesap açtım. Ancak son aşamada adrese kartpostal göndereceklerini, onay için adrese şifre göndereceklerini söylediler. Her hesap açtığınızda bunu istiyorlar mı şimdi? Bana çok saçma geliyor.
Taa amerikadan kargolayacaklar onay kodunu adresime gelicek 2 haftada, sonra onaylayacağım hesap oluşturmak için.
Merak ettigim her hesap açılışında oluyor mu bu , biraz hızlı ihtiyacım var , bana denk geldiyse ekstra bi hesap daha açmayı düşünüyorum.
Yani fiziksel olarak adrese onay kodu post karti gondermeleri sacma bu devirde
🙂

halitcan.tamer

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Bu şekilde adresinize geldiği için ilk hesap açılışında fatura ispatı da gerekmiyor, çok daha kolay ve hızlı oluyor koddan sonra görüntülü görüşme de yapılacaktır. Yanınızda hazırda evraklarınızı da bulundurun sadece gösteriyorsunuz zaten.

melek.ardahanli

Member
Yeni Üye
Tepki
2
Bu şekilde adresinize geldiği için ilk hesap açılışında fatura ispatı da gerekmiyor, çok daha kolay ve hızlı oluyor koddan sonra görüntülü görüşme de yapılacaktır. Yanınızda hazırda evraklarınızı da bulundurun sadece gösteriyorsunuz zaten.
Cevabınız için teşekkür ederim