Hoşgeldiniz E-ihracat Forum

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, soru sormak için konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir, sorularınız cevaplandığında bildirim alabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Amerika amazon hesap açılışı sorunu

slytherin

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selam daha önce Amerika’da hesap açmaya çalıştım açamadım şimdi tekrar denedim bu yazı çıktı karşıma ne yapmam gerekiyor

Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• photo5793927031837275683.jpg
    photo5793927031837275683.jpg
    74.3 KB · Görüntüleme: 1

promade

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Eğer daha önce aktif bir hesabınız -suspendli olsa dahi-açılmadıysa kaydınız yarım kalmış demektir. Dolayısıyla ilk hesabı açtığınız mail ile seller center a girerek kaydı tamamlayın. “Continue register” yazısına tıklayana kadar bilgilerinizi tamamlayın. Eğer buraya ulaşmakta bir sorun yaşadı iseniz “help” bölümünden “contact seller support” seçeceğine girerek Amazon’dan ilerlemek için yardım isteyin. Durumunuzu anlatan Mesaj yazın yani. Açılışı iptal etmek istiyorsanız yine en sonda yer alan “Cancel” seçeceğine basın. Ne yapacağınızı bilmiyorsanız ve hesap açılışını tamamen yapamadıysanız yeni mail ve telefon numarası ile yeniden hesap açmayı deneyebilirsiniz. En son tavsiyem ise bilen bir kişiye veya hesabı olan bir kişiye danışıp durumunuzu gösterin.