• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Benden Habersiz Siparişe Ait Para Iadesi Yapmış

madaras

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba
Dün akşam benden habersiz Etsy’ de siparişim iptal edilmiş ve geri ödemesinin yapılmış ancak farkettim. Önceden normalde bana mesaj gelirdi ve ben de iadeyi onaylardım.
Etsy de böyle bir iade şekli mi var yeni mi geldi ?

portorico

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Bende 3 hafta önce aynı durumu yaşadım ama herhangi bir para düşmedi bakiyemden benden de para istenmedi yani kredi kartımdan çekilmedi. Sanırım Etsy kendi benim yerime ödememi yaptı diye düşündüm.

fazilata

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Siparişle ilgili müşteri tarafında bir şey olduysa ve Etsy ile görüştüyse bu sorunla alakalı (bilmiyorum tabi sizle hiç görüştü mü müşteri) Etsy müşteriyi haklı ve sizi haksız bulduysa para iadesini kendisi size sormadan yapar ve sizden çeker. Size de apılan ilem ile ilgili mail yollar tabi.

kuzgun

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Evet, bu refund larda yani iade taleplerinde İki taraf da haklıysa müşteriyi kaybetmemek adına Etsy kendi hesabından müşteriye iadeyi yapar ve sizden para da kesmez.

kk