• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy 'De Dijital Ürün Satışlarında Varyasyon Nasıl Ekleniyor?

tahir

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba,
Ben etsy de dijital ürünlerime varyasyon eklemek istiyorum, çünkü sattığım şey kişiselleştirilmesi gereken bir ürün ve müşterilerim farklı boyutlar tercih edebiliyor, ve satın alım sırasında bunu belirtmiyor ve gecikme olunca işler sarpa sarabiliyor.

tebriz

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Maalesef etsy ürün yüklerken iki seçeceğiniz var; dijital ve fiziksel. Ancak fiziksek bir üründe varyasyon ekleyebiliyorsunuz. Sizin durumunuzda da fiziksel ürün açıp, varyasyon ekleyebilir, ama ürünün dijital olacağını varyasyonda ve başlıkta belirtebilirsiniz. Bu sayede ölçüleri sipariş vermeden müşterileriniz seçmiş olur.

kaleli

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Fiziksel ürün açarsanız sizden siparişi tamamlamanız için kargo takip numarası girmeniz istenir. Kargo takip no olmadan etsyde ürünü gönderdim demeniz mağazanızı kötü yönde etkileyecektir. Hatta yeni mağazalarda bakiye rezervinin kalkmasını bu koşula bağlı tutuyor. Yani fiziksel ürün listeliyorsanız kargo bilgileri gireceksiniz.