• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy de mağazam kapandı, ne yapmam lazım?

trader

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Etsy'de mağazam vardı, fakat kapandı şimdi tekrardan açmak istiyorum yeni bilgisayar ve yeni modem ile bağlantı yapıp tekrardan yeni bir hesap açacağım. Doğru yolda mıyım?

teşekkürler :)

promade

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Öncelikle yeni bilgisayar şart değil. Windows'tan yeni bir KULLANICI HESABI açarak yeni ETSY hesabını açabilirsin.

Chrome varsa kullanma. Opera kullan. Email hesabında epostalar geliyor biliyorsun. Resimleri gizleme seçeneğini kullan. Ve kesinlike cep telefonundan Etsy' ye girme.
Email hesabına istediğin bilgisayardan girebilirsin. Ama dediğim gibi, RESİMLERİ GÖRÜNTÜLEME seçeneğini bul. O şekilde etsyden gelen mesajları aç. ETSY VPN leri algılıyor. VPN kullanacaklara söylüyorum. Sakın girmeyin o işlere. Modeminizi kapatıp açmak zaten IP nizi değiştiriyor eğer statik IP kullanmıyorsanız. Kısacası doğru yoldasın .

newmember

New member
Yeni Üye
Tepki
1
Merhabalar, benimde etsy mağazam kapandı etsy'e dönmek istiyorum sizin son durumunuz ne acaba ? Yeni bir mağaza açtım fakat aynı banka hesabı ile açmıştım 1 hafta kadar sonra o da kapandı. Etsy'e geri dönmenin bir yolu var mı ? Yeni bir bilgisayar ve yeni bir modem mi gerekiyor ?

admine

Admin
Forum Sahibi
Tepki
1
Merhaba,
Ne sebeple kapandı?

admine

Admin
Forum Sahibi
Tepki
1
Merhabalar, benimde etsy mağazam kapandı etsy'e dönmek istiyorum sizin son durumunuz ne acaba ? Yeni bir mağaza açtım fakat aynı banka hesabı ile açmıştım 1 hafta kadar sonra o da kapandı. Etsy'e geri dönmenin bir yolu var mı ? Yeni bir bilgisayar ve yeni bir modem mi gerekiyor ?
Sebep ne gösterdiler? Satışlarınız var mıydı?

newmember

New member
Yeni Üye
Tepki
1
Malesef bir kaç lisans ihlali yüzünden kapandı. Satışım vardı. Akıllandım sadece geri dönmek istiyorum. Tabi eğer bir yolu varsa.

promade

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Malesef bir kaç lisans ihlali yüzünden kapandı. Satışım vardı. Akıllandım sadece geri dönmek istiyorum. Tabi eğer bir yolu varsa.

Ben şöyle söyleyeyim,
1-Statik ip varsa internetinizde dinamiğe çevirin.
2-Tamamen farklı bir cihazdan mağazayı yeniden açın. ( Daha önce o cihazdan hiç giriş yapmamış olmanız gerekir. )
3-Başka birisinin adına açın ( anneniz, kardeşiniz vs olabilir ) Yani farklı kimlik, banka hesabı ve kredi kartı olması gerekiyor.
4-Aynı resimleri yüklemeyin, mockup vs varsa değiştirin
Bu şekilde sorunsuz mağaza açarsınız.

eilyl

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Aynı sorunu ben de yaşadım o kadar bıktım ki bu etsy den artık yok seo ayarıydı yok görünmezlikti şimdi de hiçbir sebep göstermeden mağazamı kapattılar. Ben de şimdi www.wboxgo.com a üye oldum şimdilik iyi gidiyor satış da yaptım türk girişimcilermiş yeni bir site ama en azından karşımda muhattap bulabiliyorum tavsiye ederim. Herkese iyi kazançlar diliyorum bir an önce şu etsy den kurtuluruz inşallah

kk