• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Fiziksel Ürünlerden Dijital Ürünlere Geçiş Yapmak

tekfur

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,
Benim Etsy 'de fiziksel ürünler sergilediğim bir dükkanım var ancak bu artan kargo fiyatlarından dolayı ve satışlarımın azalmasından dolayı artık dijital satışa geçiş yapmak istiyorum. Yani kısacası artık el yapımı ürünler yerine dijital dosya satmak istiyorum. Şuanki mevcut mağazamı kapatıp tekrar mı açmam gerekir yoksa mevcut dükkanı tamamen değiştirmek mi daha iyi olur? Ayrıca Etsy bu değişimi nasıl bakar?

fazilata

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Etsy de dijital-fiziksel ürünler arası geçiş diye bir şey yoktur. Aynı mağazada aynı anda çok başka kategorilerden de ürünler yükleyebilirsiniz, dijital ve fiziksel ürünleri de aynı anda yüklemeniz mümkün. Yani artık etsyde fiziki ürünler satmak istemiyorsanız, onları silin ve dijital ürünleri yükleyin.

kuzgun

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Evet, aynı anda bile satabilirsiniz. Etsy bunu kötü ya da yanlış algılamaz. İyi satışlar dilerim

tekfur

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Teşekkürler, size de kolay gelsin

kk