• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Iki Faktörlü Kimlik Doğrulama

herry

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Merhabalar,
Etsy de mağaza açarken tüm adımları sıkıntısız bir şekilde yaptım ama en son aşamada iki faktörlü kimlik doğrulama bölümünde SMS ile seçeneğini seçtim ve telefon numarasını girdim ama sms gelmedi. Diğer opsiyonları da denedim hiç bir şekilde bu aşamayı geçemedim. Bu durum neyden kaynaklı olabilir ve nasıl çözebilirim?
Şimdiden teşekkürler

dersaadet

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Ben de aynı konudan muzdariptim, hatta bir kaç gün bekledim ve tekrar tekrar doğrulama gönderdim ama sms gelmedi. Bu yüzden farklı bit metod denemek zorunda kaldım. İngiltere numarası edindim bir uygulamadan ve onu kullandım anında sms geldi ve etsy mağazamı başarılı bir şekilde açmış oldum. Bu doğrulama sistemi etsy e yeni geldiği içim böyle sıkıntılar oluyor sanırım.

oxygen

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Ben de aynı konudan muzdariptim, hatta bir kaç gün bekledim ve tekrar tekrar doğrulama gönderdim ama sms gelmedi. Bu yüzden farklı bit metod denemek zorunda kaldım. İngiltere numarası edindim bir uygulamadan ve onu kullandım anında sms geldi ve etsy mağazamı başarılı bir şekilde açmış oldum. Bu doğrulama sistemi etsy e yeni geldiği içim böyle sıkıntılar oluyor sanırım.

Hangi uygulama bu hemen numarayı veriyorlar mı ve nasıl işliyor tam olarak? Ücretleri nedir?

dersaadet

Member
Yeni Üye
Tepki
0
TalkU diye bir uygulama var AppStore da istediğiniz her ülkeden telefon numarası alabiliyorsunuz yani sanal hat gibi düşünebilirsiniz böylece bu numaralardan telefon çağrısı ya da sms alabilir ve arama yapabilirsiniz. Her numara için yıllık abone ücreti oluyor ve sınırsız kullanım hakkı mevcut.

kk