• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Mağaza Ismi Değiştirme Link Sorunu

kaleli

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba,
Ben etsy mağaza ismini değiştirmek istiyorum, kaç tane hakkım var sadece bir kez mi değiştirebilirim? Bir de etsy ürünlerim için daha önceden pinterest ve Facebook reklamlarında şuanki mağaza ismim geçerli olan mağaza linklerimi koyup paylaşmıştım ve hala trafik geliyor bu sosyal medya hesaplarımdan etsy ürünlerime.
peki ben mağaza ismimi değiştirirsem yeni bir link oluşacak artık ürünlerime yönlendirme için değil mi? Peki eski paylaşımlarım ve Etsy mağazama yönlendirdiğim reklamlar boşa mı gidecek ?

E

elinor

Guest
Merhaba,
Evet istediğiniz kadar değiştirebilirsiniz ama sizin dediğiniz gibi bazı sıkıntılar meydana getirebilir. Mağaza ismini değiştirdikten sonra eski linkleriniz belli bir süre çalışır ve etsy tarafından yeni isimli mağazanıza yönlendirme yapılır. Dediğim gibi bu süre kısıtlı. Eğer değiştirebiliyorsanız tek tek paylaşımlarınızın yönlendirme linkini yeni mağaza linkinizle değiştirin muhakkak. Daha sonrasında yönlendirmeleriniz boşuna gitmesin