• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Suspend Sebebim Nedir?

murat

New member
Yeni Üye
Tepki
0
İyi akşamlar etsy’de satış yapmaya geçen haft başladım 2. günümde sipariş aldım fakat suspend yedim sipariş hala gözüküyor alıcıya yollarsam hala paramı alabilir miyim? Sattığım üründen yüzlerce satan kullanıcılar var onlar bugüne kadar suspend yememiş olup benim 1 haftada yeme sebebim nedir? Gelen mailde açılmayacağını ifade etmişler

brando

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Bu aralar suspend'i iyice abarttı bu adamlar ve işin kötü tarafı açıklama yapmıyorlar. İnşallah herkesin durumu düzelir

hakunamatata

New member
Yeni Üye
Tepki
0
2.5 sene önce açıp 30-40 ürün sattığım mağazamı geçen hafta kapattılar benim de

mustang

New member
Yeni Üye
Tepki
0
Daha satışa başlamadan kendilerinden soguttular. Bunlara nasıl güvenip mağaza açalım sermaye yatırıp işi büyütelim

alperen

Member
Yeni Üye
Tepki
0
Suspend yiyenler yaptıkları muhtemel hataları yazarlarsa bence diğer kullanıcılar açısından faydalı olur. Çünkü sebepsiz kapanması mümkün değil. Suspend sorunundan mağdur olmamak için bence daha çok bilgi paylaşımı yapmalıyız

madaras

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Bilgi verseler bari "Etsy politikalarına uygun değil" deyip geçiyorlar. Ama yine de Etsy support a mail atmakta fayda var, belki %1 ihtimalle halledilir bi şey olabilir ama genel olarak bu şekilde tekrar mağazası açılanı görmedim açıkçası