• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Etsy Ürün Tedarik Konusu Yardım

brando

New member
Yeni Üye
Tepki
0
öncelikle herkese iyi satışlar diliyorum. Benim bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

1- etsy de ilk satışa başlarken etsy hemen bu ürünü nasıl ürettin süreçler nedir diye soracak m? Ben bir üretici den alıp satmayı düşünüyorum. Bunu ben yaptım diye kanıtlamam zorunda kalır mıyım başlangıçta ya da ileride?
2- Başlarken daha yeni nakliye işini nasıl halletmeliyim? PTT mi kullanalım yoksa entegre şirketleri mi? Navlungo, shipentegra vs ?
3- Bir de genrl olarak ürün ya da kategori önerisi verebilir misiniz? Benim aklımda peştamal var ve güzel de satış yapan Türkler var. Aynı satişlara ulaşmam mümkün olur mu?

tebriz

Member
Yeni Üye
Tepki
0
1 - hayır, kendim üretiyorum diyebilirsiniz. 2- fedex dhl ups gibi firmaları barındıran taşeronlar ile çalışın derim yani sizin de dediğiniz gibi entegre kargo firmaları 3 - kadına dair her şey , hayvan , bebek ve sezonluk aksesuarları önerebilirim. Umarım faydası olmuştur.

alihanli

Member
Yeni Üye
Tepki
3
hocam peştemal çok zor rekabet çok fazla hatta etsy peştemal satan yeni satıcıları kapatıyormuş diye duydum