• Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

Fba ya yeni başlayacağım, ürün önerileriniz var mı?

melek.ardahanli

Member
Yeni Üye
Tepki
2
Bana tavsiye de bulunur musunuz lütfen.
Yeni başlayanlar için FBA da satılacak en uygun ürünler ne olabilir?
Bu arada Amazon ABD ve Kanada pazarı için soruyorum..

manu

Member
Yeni Üye
Tepki
0
FBA ile bazı kategorilerde satış yapmak en mantıklısı olur. Bunlardan bazıları spor ve outdoor ya da ev mutfak kategorileridir.Bunlar başlangıç için oldukça avantajlıdır çünkü amazonda az bütçeyle daha fazla kar edilebilir alanlardır.

halitcan.tamer

Member
Yeni Üye
Tepki
1
Yüksek talep ve düşük rekabeti olan ürünleri seçmenizi ve bunun için kapsamlı araştırma yapmanızı öneririm. Helium10 ve JS araçları var, bunlar ürünlerin istatistiklerini kontrol etmek için kullanılır. Abonelik ücreti biraz fazla o nedenle ortak olarak birkaç kişiyle üyelik satın alabilirsiniz. Ve yeni başlayanlar için ürünleriniz sezonluk ya da trendde olanlardan olmamalı diye düşünüyorum.

upper

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Evet.Tehlikeli mallar gibi kısıtlı kategorileri seçmeyin. Ayrıca en başta ürün kategoriniz de ungated olmalı yani Amazon tarafından satışa izin gerektirmeyen kategori demek.

kk