Hoşgeldiniz E-ihracat Forum

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, soru sormak için konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir, sorularınız cevaplandığında bildirim alabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Bu forumun amacı e-ihracat sürecinde çeşitli pazaryerlerinde ve e-ihracat aşamalarında karşınıza çıkan engelleri ve deneyimlerinizi bu platformda paylaşma imkanı vererek milli ihracat yardımlaşma ortamı oluşturmaktadır.

İlk siparişimi aldım, nasıl kargolayacağım Almanya'ya?

alihanli

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Merhaba, İki gün önce sipariş geldi sonunda etsyden, bugün ürünü paketledim şimdi shipentegra ile göndereceğim ama detaylar nedir bilmiyorum. Ekstra bişi yapmam lazım mı, fatura keseck miyim ihracatta vs ya da gümrükten rahat geçer mi?

upper

Member
Yeni Üye
Tepki
3
Bence ilk önce shipentegra müşteri hizmetlerini arayın sizin kafanızdakü bütün soruları yanıtlayacaklardır.

baykus

New member
Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba, İki gün önce sipariş geldi sonunda etsyden, bugün ürünü paketledim şimdi shipentegra ile göndereceğim ama detaylar nedir bilmiyorum. Ekstra bişi yapmam lazım mı, fatura keseck miyim ihracatta vs ya da gümrükten rahat geçer mi?
Hocam merhaba gönderebildniz mi kargoyu turpex diye PTT nin özel Bi kargosu varmış onu araştırınız mı